Dispenserteknologi

Berøringsfri dispenserteknologi

En unik fordel med berøringsfri dispenser er at man unngår et felles berøringspunkt. Faren for smitte og infeksjoner vil derfor reduseres betydelig. På grunn av den unike teknologien er den berøringsfrie dispenseren i bruk på de fleste helseinstitusjonene i Norge. Dispenseren passer også ypperlig bl.a i næringsmiddelindustrien, bedrifter, institusjoner og offentlige rom. Ved bruk føres hendene inn under dispenseren, og forhåndsinnstilt dose porsjoneres automatisk ut. Dispenseren har en levetid opptil 10 år. Garantert levetid er 2 år, eller 150 000 doser.

 

Design, historie og utvikling

Berøringsfri dispenserteknologi

Vår berøringsfri dispenser har vært på markedet siden 2002. Den var en liten revolusjon i sin kategori da den ble lansert. Dispenseren fikk umiddelbart en unik posisjon som den mest populære dispenserløsningen på landets helseinstitusjoner. Ved hjelp av brukernes erfaringer og nyutviklet teknologi, har vi kontinuerlig arbeidet med å forbedre dispenseren.

Les mer

Teknologi

Dispensersystemet er basert på en elektronisk sensor som registrerer bevegelse og gir alltid samme dosering. Alt du gjør, er å sette hendene under dispenseren og såpen/hånddesinfeksjonen kommer ned i hendene dine automatisk. Moderne elektronikk gir også meget lavt energiforbruk. Med kun fire AA batterier er våre dispensere miljøvennlige i forhold til tilsvarende dispensersystemer. Bag in box refill 700 ml er enkel å skifte ut og krever ingen forkunnskap. Til våre berøringsfri dispensere passer både såpe, håndesinfeksjon og kirurgisk hånddesinfeksjon. Det følger med tilhørende klistremerkeetiketter i pakken for at brukere enkelt skal kunne se hva slags innhold det er i dispenseren.

Design

Dispenseren er ren og delikat, med innbydende design. Yttersidene har glatte flater og rene linjer slik at den er enkel å rengjøre. Rengjøring med en desinfeksjonsserviett eller klut er å anbefale. Dessuten kan dispenseren enkelt tas ned og rengjøres ved 85 °C

 

Feilsøking dispensere

1. Sjekk at det er strøm i batteriene.

Blått blink ved bruk – alt ok

Rødt blink – bytt batterier

2. Sjekk om refill er tom

3. Sjekk at tuben på refill er festet i sporet på svart motor

4. Tørk av sensor på refill med en spritserviett når refillen byttes

5. Sjekk at refill ikke er tett og hette fjernet fra tuben før bruk

Les mer

1. Den mest vanlige feilen er at batteriene blir satt inn feil vei: pluss mot pluss i stedet for mot minus. Videre er det verdt å nevne at Bag-in-Box-dispenseren bruker 4 AA-batterier, så hvis man for eksempel bare har satt inn tre batterier, vil ikke dispenseren fungere.

2. Dispenseren vil ikke gi noe signal når Bag-in-Box er tom. Det eneste signalet er at det ikke kommer noe når man setter hendene under dispenseren.

3. Dersom strålen ikke er rett eller slangen er helt tett, kan det være fordi det ligger rester av glyserol eller fortykningsmiddel i slangen. For å fjerne disse restene kan man melke slangen ned i vasken eller ta en spritserviett og tørke vekk rundt åpningen. Man kan også bruke en nål eller noe annet tynt og pirke opp i hullet.