Fresh'n Up

Antibac Fresh’n up er ett nytt konsept som gir deg en oppfriskende og ren følelse etter bruk.

Produktet har en silkemyk konsistens og friske dufter. Antibac Fresh’n Up Touch of Silk lukter romantisk med deilig duft av blomster, og Spring Breeze lukter friskt og fruktig og gir en vårfrisk følelse. I tillegg har Antibac Fresh’n Up et fint og appellerende design og kommer i hendige, små flasker som lett får plass i vesken.

Antibac Fresh’n Up er hånddesinfeksjon bestående av 85 % alkohol med hovedandel syntetisk etanol av farmasøytisk kvalitet. Formuleringen er satt sammen av 3 ulike alkoholer for optimal effekt og dreper bakterier, ulike virus og sopp. I tillegg er Antibac Fresh’n Up mykgjørende og etterlater hendene glatte og myke etter bruk.

 

Tilfredsstiller EN 1500.

Lukk
Fresh`n Up Spring Breeze - 30 ml Art. nr 603034

Antibac® Fresh’n up Spring Breeze Hånddesinfeksjon Gel 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og har en deilig duft som gir en frisk og ren følelse. Antibac® Hånddesinfeksjon Gel 85 % har en myk og behagelig konsistens, og er tilpasset hud som er utsatt for et norsk klima. Det er tilsatt mykgjørende midler som gjør at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Væsken fordamper raskt og er enkel å påføre. Den hendige 30 ml flasken er svært praktisk å ha med i vesken, lommen, bilen eller lignende til hverdagslig bruk eller når man er på reise.  Virketid: minst 30 sekunder. Testdokumentasjon: EN 1500.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

 

Les mer