Flytende

Antibac for overflater er vår originale overflatedesinfeksjon i en hendig liten flaske som er praktisk å ha med seg både for helsepersonell som for eksempel hjemmesykepleie, ambulansepersonell, Røde Kors ol., men også som privatperson til bruk på for eksempel toalettsetet, stellebord, spisebord osv. Antibac for Overflater dreper bakterier, ulike virus og sopp, og gir en god beskyttelse ved bruk på steder hvor det er risiko for urene overflater.

Lukk
Antibac for Overflater, 50 ml spray Art. nr 603032

Antibac for Overflater dreper bakterier, ulike virus og sopp og gir en god beskyttelse ved bruk på steder hvor det er risiko for urene overflater, for eksempel stellebord, toalettseter, spisebord og lignende.

Produktet er alkoholbasert med hovedandel av syntetisk etanol av farmasøytisk kvalitet, og består en spesialtilpasset sammensetning av tre ulike alkoholer for å gi optimal effekt. Alkoholen fordamper raskt, og det etterlates ingen stoffer på overflaten etter bruk.

Tilfredsstiller gjeldene EN-standarder.

Bruksveiledning

Spray på jevnt utover ønsket området, gni gjerne utover med papir for å gi en mekanisk fjerning av ev. smuss og lignende. Anbefalt virketid
er 1 minutt.

Produktet leveres i forpakninger à 20 stk på brett med krympeplast for praktisk plassering og håndtering.

Les mer