Flytende

NYHET! Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon og Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon Sporicide er basert på hydrogenperoksid og brukes til desinfisering av flater, inventar og utstyr.

Produktene er klare til bruk, og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som tåler vann og syre. f.eks. rustfritt stål, plast, gummi, vinyl og andre flater. Bør ikke brukes på skinn/lær. Hansker brukes i henhold til EN 374.

Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon er effektiv mot bakterier, gjærsopp og alle virus, bla.a. Murine noro, Adeno, Influensa, HIV, Vaccinia og Polio. Virketid bakterier og virus: fra 30 sekunder. Virketid gjærsopp: fra 1 minutt.

Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon Sporicide er også meget effektiv mot sporer med en virketid på kun 1 minutt. Virketid bakterier: fra 30 sekunder. Virketid virus og gjærsopp: 1 minutt. Produktet egner seg godt til bruk i helseinstitusjoner som ekstra innsats ved sykdomsutbrudd med f.eks. Clostridium difficile. Bakteriesporen gir infeksjoner med diaré, og alkohol har liten eller ingen desinfiserende effekt på denne.

 

 

Lukk
NYHET! Alkoholfri Overflatedesinfeksjon Excel 750 ml Art. nr 603057

Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon er basert på hydrogenperoksid og brukes til daglig desinfisering av flater, inventar og utstyr for å unngå smittespredning. Produktet er godkjent av Statens legemiddelverk.

Sprayen er klar til bruk, og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som f.eks. rustfritt stål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og andre flater. Bør ikke brukes på skinn/lær. Hansker brukes i henhold til EN 374.

– Produktet er effektivt mot bakterier, gjærsopp og har full virucid effekt, herunder bl.a Murine noro, Adeno, Influensa, HIV, Vaccinia og Polio.

– Virketid bakterier og virus: fra 30 sekunder. Virketid gjærsopp: 1 minutt

– Materialkompatibel: Kan brukes på de fleste overflater

– Miljøvennlig: er biologisk nedbrytbar

– Mild lukt

 

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og annen produktinformasjon før bruk.

 

Les mer