Softgel

Den myke og behagelige konsistensen i Antibac Hånddesinfeksjon softgel har gjort denne varianten mer og mer populær. Softgel “smelter” i hånden og etterlater huden myk og sunn. Softgel har en litt tykkere konsistens enn den originale flytende, men er lett å fordele og kommer til i alle furer og linjer. Antibac Hånddesinfeksjon softgel har en unik gjenfettende virkning, og passer særlig godt til hender som desinfiseres hyppig i løpet av en arbeidsdag.

Vi tilbyr softgel i flere forpakninger til forskjellige dispensersystemer.

Testdokumentasjon:
EN 1500, EN 13727, EN 13624; gjærsopp.

Lukk
Hånddesinfeksjon softgel 85 % - 75 ml lommedispenser Art. nr 601635

NYHET! Antibac Hånddesinfeksjon 85 % softgel  75 ml er en lommedispenser som egner seg spesielt godt til bruk i helseinstitusjoner.

Den er meget brukervennlig og praktisk, og forbedrer helsepersonells etterlevelse av hygienerutinene ved at den gir rask og enkel tilgang til hånddesinfeksjon i enhver situasjon. Som en del av arbeidsantrekket er den med sine friske farger godt synlig, og gir samtidig en positiv signaleffekt.

Dispenserne hektes på lommen i arbeidsklærne, slik at pumpen henger på utsiden og beholderen på innsiden av lommen.

Pumpen betjenes enkelt med én hånd, og doserer 3 ml væske med 2 raske pump.

Dispenseren er beregnet til engangsbruk av hensyn til pasientsikkerhet, og leveres i fire forskjellige farger: blå, gul, rosa og grønn (totalt 16 stk. per kartong).

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk. 

Les mer