Våtservietter

Antibac Hånddesinfeksjon 85 % våtservietter er desinfiserende, samtidig som de fjerner smuss og skitt på hendene. Våtserviettene absorberer spriten effektivt og er myke og smidige. Kvaliteten på serviettduken er meget god og laget av et materiale som er en spesialblanding av naturlige og syntetiske fibre.

Forpakningene er tilpasset ulike situasjoner og behov, og leveres både som esker med enkeltpakkede servietter og i bokser med 40 og 70 stk.

Serviettene passer utmerket til bruk på serveringssteder, i bedrifter, helsevesenet, skoler og barnehager.

Testdokumentasjon (testet på væsken):
Tilfredsstiller EN 1500, EN 13624, EN 14348, EN 14476: adeno & murine noro.

 

 

Lukk
Hånddesinfeksjon våtservietter 85 % - boks à 40 stk Art. nr 601641

Antibac® Hånddesinfeksjon våtservietter 85 % dreper effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og fjerner samtidig smuss og skitt fra hendene. Serviettene er myke og smidige, og godt fuktet med væske for optimal effekt. Produktet er dokumentert mild mot huden, og er tilpasset hud som er utsatt for et norsk klima. For å ta vare på hud og hender er det tilsatt mykgjørende midler som fukter og gjenfetter huden. Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % er dermatologisk testet og ikke tilsatt parfyme, unødige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Den hendige boksen med 40 servietter gjør den praktisk å ta med seg i vesken, lommen, bilen eller lignende til hverdagslig bruk eller når man er på reise. Den passer også til bruk ved f.eks. sykesengen, på serveringssteder, i fellesområder, på skoler og i barnehager. Boksen er forbedret med et lokk som sitter tettere og bevarer fuktigheten bedre. Åpnes ved å stikke hull på forseglingen som beholdes på for best bevaring av fuktighet. Det anbefales å oppbevare boksen stående.  Virketid: minst 30 sekunder. Virketid: minst 30 sekunder. Testdokumentasjon: EN 1500.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Les mer