Våtservietter

Antibac Hånddesinfeksjon 85 % våtservietter er desinfiserende, samtidig som de fjerner smuss og skitt på hendene. Våtserviettene absorberer spriten effektivt og er myke og smidige. Kvaliteten på serviettduken er meget god og laget av et materiale som er en spesialblanding av naturlige og syntetiske fibre.

Forpakningene er tilpasset ulike situasjoner og behov, og leveres både som esker med enkeltpakkede servietter og i bokser med 40 og 70 stk.

Serviettene passer utmerket til bruk på serveringssteder, i bedrifter, helsevesenet, skoler og barnehager.

Testdokumentasjon (testet på væsken):
Tilfredsstiller EN 1500, EN 13624, EN 14348, EN 14476: adeno & murine noro.

 

 

Lukk
Hånddesinfeksjon våtservietter 85 % - eske à 250 stk, enk. pk Art. nr 600901

Antibac® Hånddesinfeksjon våtservietter 85 % dreper effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og fjerner samtidig smuss og skitt fra hendene. De enkeltpakkede våtserviettene er myke og smidige, og godt fuktet med væske for optimal effekt. Produktet er dokumentert mild mot huden, og er tilpasset hud som er utsatt for et norsk klima. For å ta vare på hud og hender er det tilsatt mykgjørende midler som fukter og gjenfetter huden. Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % er dermatologisk testet og ikke tilsatt parfyme, unødige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. De enkeltpakkede våtserviettene egner seg godt til bruk ved f.eks. matservering, i fellesområder, på skoler og i barnehager. Leveres i en brukervennlig displaykartong à 250 stk. Virketid: minst 30 sekunder. Testdokumentasjon: EN 1500.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Les mer