Renholdet i et kjøkken og graden av hygiene er indikatorer på
restaurant- og matstandarden. Et rent kjøkken viser at restaurantens personell verdsetter høy kvalitet i arbeidet sitt. God hygiene viser også evnen til å organisere og opprettholde et godt forvaltet kjøkken. Verdens beste restauranter har et upåklagelig rent kjøkken.

Som partner og leverandør av hygieneløsninger gjør Kiilto det enklere å holde kjøkkenet rent, og gir fagfolk mer tid til å konsentrere seg om maten. Kiilto har vært involvert i tilrettelegging for renhold i
profesjonelle kjøkken i flere tiår, og vår omfattende erfaring gir oss en helhetlig forståelse av kjøkkenoperasjoner og prosesser.

Kiiltos produktutviklingseksperter arbeider for å skape nye produkter og løsninger som kan bidra til å gjøre hverdagen enklere og tids-
besparende for profesjonelle i næringsmiddelbransjen. I produkt-
utvikling kommer alltid kvalitet og miljø først. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra fagfolk, og tar alltid imot forslag til forbedringer. Samarbeid er nøkkelen til felles suksess.