4026 0036

Kiilto Pro Superquick Spurt
Bruksklar universalrengjøring

Kiilto Pro Superquick Spurt er et bruksklart universalrengjøringsmiddel som ikke krever etterskylling. Det rengjør effektivt alle vannbestandige overflater. Tørker raskt.

Egenskaper

  • Bruksklart
  • Ingen avskylling nødvendig
  • Svanemerket
  • Allergimerke tildelt av den finske allergi-, hud- og astmaforeningen
  • Produsert i Finland
  • Kiilto Pro Natura-merket: laget av plantebaserte råvarer som er 100 % nedbrytbare
  • 750 ml flasken er 100 % resirkulertrHDPE og 5 l kannen er 35 % resirkulert rHDPE

Å ha et bruksklart, universelt rengjøringsmiddel tilgjengelig gjør rengjøringen raskere og enklere, da det effektivt tar hånd om smuss og flekker med bare noen få spraydoser og tørk. Kiilto Pro Superquick Spurt fjerner fingeravtrykk effektivt og har god rengjøringsevne på stål, plexiglass, glass og speil.

Rengjøring blir enklere og mer effektiv når ett produkt passer for flere overflater. Kiilto Pro Superquick Spurt er ideell for ulike steder, inkludert kafeer, restauranter, butikker, helseinstitusjoner, klinikker, treningssentre, hoteller, utdanningsinstitusjoner og mye mer.

Ved å velge et produkt fra Kiilto Pro Natura-serien kan du være trygg på at hele forsyningskjeden fra råvarer til produksjon, bruk av produktet og avhending av emballasjen er nøye vurdert for å være så miljøvennlig som mulig. Innenfor ett produkt realiseres mange bærekraftige valg.

Linker

Materialer

Bruksområde

For daglig rengjøring av alle typer harde overflater, for eksempel malte og polerte flater, stål, plexiglass, glass og speil. For effektiv fjerning av fettflekker.

Egnet for Quick-metoden, dvs. overflatevask av gulv med en single disc-maskin. For profesjonell bruk.

pH

Produkt pH: 10

Utseende og lukt

Fargeløs, uparfymert væske.

Produksjonsland

FINLAND

Forpakning str. Artikkel nr. GTIN/EAN
6 x 750 ml 410462 6417964481105
Oppbevaring

Oppbevares på et varmt sted. Holdbarhet er 5 år fra produksjon ved riktig oppbevaring.

Brukerveiledning

Spray Kiilto Pro Superquick direkte på overflaten eller på en rengjøringsklut. Tørk til overflaten er ren og tørr. Skylling er ikke nødvendig.

Etter rengjøring av overflater som kommer i kontakt med mat, må disse tørkes med en klut fuktet med rent vann.

Rask metode: Spray Kiilto Pro Superquick direkte på et gulv og rengjør umiddelbart med en høyhastighets enkelskive maskin og en gulvpad. Skylling er ikke nødvendig.

Miljø og sikkerhet

Kiilto Pro Superquick Spurt er en del av Kiilto Pro Natura-produktfamilien. Natura-produkter er laget av råvarer som er plantebaserte, fornybare, biologisk nedbrytbare og ansvarlig produsert. Ingrediensene er miljøvennlige og brytes lett ned i renseanlegg for avløpsvann. Kiilto Pro Natura er et skritt mot fremtidens rengjøringsmidler.

Kiilto Pro Superquick Spurt er også merket med det nordiske svanemerket. Dette er en tydelig og objektiv indikasjon på produktets miljøvennlighet og minimale klimapåvirkning gjennom hele produktets livssyklus. Merket betyr at stoffene i produktet har så liten innvirkning på miljøet som mulig.

Allergimerket som er tildelt av det finske Allergi-, Hud- og Astmaforbundet indikerer at produktet normalt ikke forårsaker hudirritasjon eller utløser symptomer på duftsensitivitet, allergi eller astma.

Kiilto Pro Superquick Spurt har også nøkkelflagg-symbolet. Dette er et registrert merke som viser at produktet er produsert i Finland.

Emballasjen inneholder resirkulert plast: 750 ml flasken er 100 % resirkulert (rHDPE), og 5 liters kannen er 35 % resirkulert (rHDPE). Korker og spraydyser er ikke laget av resirkulerte materialer. Emballasjen kan også resirkuleres etter bruk: Vi anbefaler at tomme, skylte beholdere resirkuleres for gjenbruk. De kan også gjenvinnes til energi. Transportemballasjen er resirkulerbar.

Sikkerhet: Unngå unødvendig kontakt med huden. Beskyttelseshansker anbefales ved kontinuerlig bruk. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med rikelig med vann og oppsøk legehjelp hvis nødvendig.

Innholdsstoffer Effekt
Ikke-ioniske surfaktanter (< 5 %) Fjerner smuss.
4026 0036