Våtservietter og kluter

Antibac Overflatedesinfeksjon 75 % servietter og kluter gir en jevn fordeling av væsken på underlaget, og er godt fuktet med desinfeksjon.

Serviettene egner seg til både mindre, felles berøringsflater og større flater, og er en svært effektiv måte å rengjøre og desinfisere på. De leveres i esker med enkeltpakkede servietter og i bokser.

Klutene er tykkere og større enn serviettene, og er meget godt fuktet. De leveres i flowpack og egner seg til større flater og inventar.

Testdokumentasjon:
Tilfredsstiller EN 13727, EN 13624: yeast, EN 13697: bacteria & yeast, EN 14476: enveloped viruses, EN 14348, EN 1276, EN 1650: yeast.

Lukk
Overflatedesinfeksjon gulvkluter - pakke à 20 stk Art. nr 601657

Antibac® Gulvkluter er ekstra tykke og store engangskluter på 22×40 cm til rengjøring av gulv eller andre store overflater. Klutene kan festes til en mopp eller annet passende utstyr, og etterlater rene overflater, med en frisk lukt. Engangskluter er svært praktiske når man har behov for rask og effektiv rengjøring ved søl og lignende, og på steder hvor man ikke har enkel tilgang til vann, såpe og klut. Engangskluter brukes innen helsetjenester, næringsmiddelindustri, storhusholdning, tannhelsetjenesten m.fl. Leveres i flowpack à 20 stk. med praktisk åpne-/lukkeløsning for å bevare fuktigheten.

 

Bruk biocier forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

 

Les mer