Såpe

Antibac Håndsåpe og Antibac Dusj & Shampo rengjør skånsomt uten å tørke ut huden. Produktene er ikke antibakterielle og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. Den svanemerkede såpen er pH-nøytral og inneholder fuktighetsgivende midler slik at huden ikke tørker ut.

Produktene leveres som bag-in-box 700 ml til berøringsfri dispenser, softbag 700 ml til manuell softbagdispenser, pumpeflaske 600 ml og flasker med doseringskapsel 750 og 1000 ml til manuelle ståldispensere.

 

 

 

 

Lukk
Håndsåpe - 700 ml Bag-in-box Art. nr 600865

Antibac® Håndsåpe er en mild og skånsom såpe. Hender som vaskes ofte er avhengig av gjenfettende midler for å unngå å bli tørre og såre, og Antibac Håndsåpe er tilsatt fuktighetsgivende og mykgjørende midler som gjenfetter og styrker hudens eget fettlag. Dette gjør at huden etterlates myk og frisk etter vask. Den svanemerkede såpen har en hudvennlig pH og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. Den egner seg derfor godt der man vasker hendene ofte. Såpen har en behagelig, tyntflytende konsistens som er lett å fordele. Den skummer lett og skylles lett av for å redusere risikoen for såperester på hendene. Såpen er ikke antibakteriell. Bag-in-box 700 ml benyttes med berøringsfri veggdispenser, og gir en hygienisk og brukervennlig løsning uten felles berøringspunkt.

Les mer