Flytende

Antibac Utstyrs- og instrumentdesinfeksjon 95 % er et spesialprodukt for rengjøring av instrumenter og utstyr. Den etanolbaserte formuleringen er svært effektiv mot bakterier og virus, og har meget kort tørketid. Produktet er best egnet der man ikke kan eller skal bruke vann, og ved rengjøring av instrumenter og utstyr som lett korroderer. Anbefales til utstyr der utformingen gjør lufttørking tidkrevende.

Antibac Superkill Utstyrs- og overflatedesinfeksjon inneholder 45 % isopropanol  og er velegnet til bruk i frisørsalonger, tatoveringsstudioer, hudpleiesalonger og lignende til rens av overflater og utstyr som kammer, sakser, børster, barbermaskiner og annet utstyr som ikke penetrerer hud og slimhinner.

 

 

Lukk
Utstyr- og instrumentdesinfeksjon 95 % - 750 ml Art. nr 600523

Antibac® Utstyrs- og instrumentdesinfeksjon 95 % dreper effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og er et spesialprodukt til desinfisering av av instrumenter og utstyr som lett korroderer. Det høye alkoholinnholdet gjør at den egner seg spesielt godt når vann er uønsket, eller til utstyr der utformingen gjør lufttørking tidkrevende. Væsken fordamper raskt. Testdokumentasjon: EN 13727, EN 14348, EN 13624 og EN 14476: murine noro.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Les mer