Flytende

Antibac Utstyrs- og instrumentdesinfeksjon 95 % er et spesialprodukt for rengjøring av instrumenter og utstyr. Den etanolbaserte formuleringen er svært effektiv mot bakterier og virus, og har meget kort tørketid. Produktet er best egnet der man ikke kan eller skal bruke vann, og ved rengjøring av instrumenter og utstyr som lett korroderer. Anbefales til utstyr der utformingen gjør lufttørking tidkrevende.

Antibac Superkill Utstyrs- og overflatedesinfeksjon inneholder 45 % isopropanol  og er velegnet til bruk i frisørsalonger, tatoveringsstudioer, hudpleiesalonger og lignende til rens av overflater og utstyr som kammer, sakser, børster, barbermaskiner og annet utstyr som ikke penetrerer hud og slimhinner.

 

 

Lukk
Utstyr- og overflatedesinfeksjon 45 % - 1000 ml Art. nr 600640

Antibac® Superkill Utstyrs- og overflatedesinfeksjon er flytende desinfeksjon med 45 % isopropanol til effektiv desinfisering av overflater og utstyr som kammer, sakser, barbermaskiner etc. Væsken fordamper raskt. Produktet brukes bl.a i frisørsalonger, hudpleiesalonger, piercing- og tatoveringsstudioer. Testdokumentasjon: EN 13727: bacteria & yeast, EN 13624: yeast, EN14476: adeno & human rota, EN 14348.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Les mer